Clienți

Am câștigat încrederea unor clienți de top cu care am lucrat și lucrăm la nivel de excelență.

clienti - integrity meter romania bg
odette achim testimonial - integrity meter romania

“Rezultatele testului ne ajută în selectarea candidaților pentru pașii următori și prin confirmarea anumitor aspecte pe care și noi le găsim îngrijorătoare sau neclare.Testul ne ajută să vedem în ce masură rezultatele lui se potrivesc cu feedbackul și opinia noastră de până atunci. Au fost cazuri în care testul ne-a adus informații noi pe care a trebuit să le analizăm și să detaliem apoi cu candidații și acest lucru nu a putut decât să ne bucure. Ne ajută în creșterea calității procesului de selecție cu siguranță.”

Odette AchimTalent Acquisition Manager, Sparkware Technologies

“Folosind Integrity Meter gradul de profesionalism al specialiștilor de resurse umane crește la un standard de recrutare înalt. Atunci când folosim Integrity Meter, instrumentul de eficientizare a procesului de recrutate ne ajută să avem greșeli mai puține în recrutare. Orice rezultat al testului poate fi folosit ușor în cadrul interviului, instrumentul facilitând întrebări îndrumătoare, ce conferă o stare de confort în timpul discuției chiar dacă sunt situații sensibile de clarificat. Parcurgând acest test, candidatul înțelege faptul ca integritatea și onestitatea sunt valori de baza pentru compania la care dorește să se angajeze.”

Desiree DiaconescuVice President Human Resources, United Romanian Breweries
desiree diaconescu tuborg - integrity meter

Mai multe recomandări din partea clienților noștri

Implementing Integrity Meter tests in our recruitment process resulted in a high return on investment, providing added value and reducing cost. On one hand, it helped us keep a lower employee turnover, minimizing the cost of repeated recruitment and induction processes. On the other hand, its use led to a decrease of the costs generated by employing an unsuitable person for the job.

Tal LahavCEO SIXT Romania

Recrutează cu încredere!

Examinează integritatea, credibilitatea și fondul fiecărui candidat cu platforma Integrity Meter.

CAPTCHA image

This helps us prevent spam, thank you.