MISIUNEA

noastră este să ajutăm companiile să-și formeze și să își mențină echipe de oameni cu integritate, potriviți și compatibili cu valorile, performanța și profilul lor. Servim drept suport specialiștilor în resurse umane în procesul de recrutare și retenție al angajaților prin teste și evaluări continue, corecte și complete.

VIZIUNEA

noastră este să contribuim la eficientizarea procesului de recrutare și la creșterea procentului de angajați potriviți și integri pentru funcțiile pe care le dețin, susținând astfel funcționarea optimă și armonioasă a companiilor din România.

VALORILE NOASTRE

Integritate

Integritatea repezintă principala noastră valoare. Echipa noastră este alcătuită din profesioniși definiți exact de ceea ce cerem și testăm – INTEGRITATE.

01

Transparență

Testele noastre implică transparență totală, iar evaluarea alături de rezultate sunt livrate clienților fără să omită niciun detaliu. Aplicăm acest principiu, cel al transparenței și în colaborările pe care le avem cu partenerii nostri.

02

Comunicare

Fiind dedicați proiectelor noastre, ne bazăm întotdeauna pe comunicarea constantă și onestă cu partenerii noștri de business.

03

Profesionalism de top

Suntem profesioniști și ne tratăm munca cu seriozitate. Astfel găsim mereu căi de a fi productivi şi eficienţi în ceea ce facem şi suntem orientaţi către găsirea celor mai bune soluţii la problemele ce ţin de domeniul nostru.

04

Inovație și tehnologie

Testele noastre folosesc algoritmi complecși meniți să ofere rezultate cât mai exacte. Tehnologia și inovația serviciilor noastre reprezintă valorile care ne oferă o poziționare unică pe piață.

05

ECHIPA

Echipa noastră este formată din specialiști în domeniul resurselor umane, al recrutării în special, precum și în servicii de prevenire a pierderilor în cadrul companiilor.

Membrii echipei noastre au studii de specialitate în psihologie și arii complementare și au ocupat de-a lungul carierelor lor funcții de Director Resurse Umane, Director Securitate, Manager Îmbunătățire Procese și Auditor al Managementului Calității.

Experiența dobândită în cadrul unor companii cu un număr mare de angajați și procese de recrutare continue și complexe, ne-a determinat să identificăm și să aducem pe piața românească Integrity Meter – un instrument de recrutare interactiv, atât de necesar profesioniștilor din aria Resurselor Umane și cea a Prevenirii Pierderilor.

Alături de noi se află colaboratori cu experiență în domenii conexe pentru ca toți clienții noștri să beneficieze de o paletă completă de servicii.

Aici vorbim despre: screening pre-angajare,  verificări de fond, examinări poligraf, intervievare în urma testării și intervievare comportamentală.

​În decembrie 2019, firmei Integrity Meter România i-a fost aprobată alocarea “Codului NATO de agent economic” pentru a fi utilizat în cadrul Sistemului de Codificare NATO.

menachen gozlan co fondator - integrity meter
Co-fondator

Menachem Gozlan

Expert în evaluarea angajaților, poligraf și investigații, instruit în cadrul Serviciului General de Securitate al Israel, Menachem Gozlan are experiență recunoscută în aceste domenii încă din 1976. În trecut, a ocupat funcția de Șef al Departamentului de Investigații în cadrul Serviciului de Apărare, iar în prezent este membru al Asociației Americane a Examinatorilor Poligraf precum și al Asociației Israeliene a Examinatorilor Poligraf. Acesta are de asemenea studii aprofundate în psihologie, fiziologie și farmacologie.

Începând cu 1987, Menachem Gozlan a furnizat servicii de evaluare a integrității (evaluarea angajaților, intervievare, verificări de fond și testări poligraf) atât societăților din sectorul privat precum și instanțelor.

Sistemul Integrity Meter a fost construit pe baza cunoștințelor aprofundate și a vastei experiențe ale lui Menachem Gozlan.

dotan shavit co fondator - integrity meter
Co-fondator

Dotan Shavit

Expert în dezvoltarea de software, Dotan Shavit are experiență extinsă în dezvoltarea sistemelor online și a sistemelor de securitate informațională.

Începând cu 1997, Dotan Shavit a acumulat o vastă experiență în dezvoltarea sistemelor bazate pe Unix/Linux și software server-client.

A activat ca principal dezvoltator de software în cadrul MINT, un furnizor de infrastructură informatică pentru industria bancară și a reprezentat MINT în investigarea unor evenimente tehnologice în cadrul unor instituții bancare cu renume mondial.

Infrastructura tehnologică a sistemului Integrity Meter este bazată pe cunoștințele și experiența profesională a lui Dotan Shavit.

mihai negroiu co fondator - integrity meter romania
Co-fondator IntegrityMeter Romania

Mihai Negroiu

Specializat și acreditat în psihologie, pe zona de siguranță națională și ordine publică, Mihai are o experiență bogată în zona de management și resurse umane.

Se remarcă prin abilitățile sale organizatorice și de business, pe care le aplică cu succes în cadrul echipei.

De asemenea, a dovedit excelență pe partea de aplicare a testelor, crearea unor strategii coerente și solide și intervievarea candidaților/angajaților.

operations manager daniela corciova - integrity meter romania
Manager Operaţional

Daniela Corciova

Parte din echipa Integrity de peste 3 ani, Daniela își afirmă pasiunea pentru Business Development concentrându-se pe tot ceea ce presupune platforma Integrity Meter, pe care o reprezintă cu dedicare.

Tot ea este responsabilă cu implementarea testelor și a trainingurilor, pe care le susține cu succes și claritate clienților noștri.

Datorită ei avem o relație sănătoasă și echilibrată, atât cu clienții, cât și cu furnizorul testului (IM Israel).

Recrutează cu încredere!

Examinează integritatea, credibilitatea și fondul fiecărui candidat cu platforma Integrity Meter.

CAPTCHA image

This helps us prevent spam, thank you.